Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

De Vlugge Vossen

 

Welkom bij De Vlugge Vossen. Wij zitten in groep 1 en 2, samen met juf Janina. In januari 2022 komt juf Birgit ook weer bij ons in de klas. Als je 3,5 jaar bent, mag je soms al bij ons op visite komen. Zodra je 4 jaar bent, mag je elke dag bij ons komen spelen en leren.

Wat doen we elke dag? We hebben allerlei activiteiten door middel van thema’s. Samen met de andere groep 1/2, De Boommarters, gaan we elk thema op ontdekking. We spelen en werken bij elkaar in de klas en we gebruiken samen de hal waar je een themahoek kunt vinden.

Aan het begin van het schooljaar starten we altijd met het thema: “zo doen wij het op school”. Samen met Pippi Langkous leren we wat we mogen doen in de klas en buiten op het plein en welke afspraken daarbij horen. Natuurlijk hebben we ook andere thema’s in een schooljaar. Zo hebben we vaste thema’s zoals “Sinterklaas” en “Kerst”, die doen we elk jaar en hebben we thema’s die elk jaar anders zijn. Ook spelen we elke dag buiten op ons mooie plein en hebben we ook buitenlessen. Het is echt heel leuk bij ons. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer bij ons kijken!

Zo kun je ons bereiken:

janina.vanvossen@skoba.nl (maandag t/m vrijdag)