Machtige Maanstenen

Hallo! Wij zijn de machtige maanstenen. Wij zijn met 20 leerlingen en zitten in groep 8. Wij hebben als enige groep op school een meester, namelijk meester Daely.

We doen veel leuke en leerzame dingen met elkaar. We leren niet alleen met, maar ook van elkaar.

In de middagen werken wij met IPC. Hier leren we in thema’s erg veel op het gebied van aardrijkskunde, geschiedenis, internationaal, natuur, kunstzinnige vorming etc. Hierbij focussen we ons op vaardigheidsdoelen. Deze doelen behalen we, terwijl we hele toffe activiteiten doen. Zo hebben we laatst onze gezichten beschilderd, omdat we aan het leren waren over inheemse stammen uit het regenwoud.
Ons jaar is erg spannend, want we krijgen een advies voor de middelbare school, we gaan op kamp en we bereiden ons voor op een musical. Spannend, maar wel beregezellig!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze klas!

Je kunt ons bereiken via:

daely.vander.graaff@skoba.nl