Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Buitenschoolse Opvang


De voor- en naschoolse opvang voor de school wordt verzorgd door twee kinderopvangorganisaties SDK en COKD. Zij werken vanuit drie locaties : Berenburg (SDK), Wieldrecht (SDK) en de Boomhut (COKD).
De kinderen kunnen ook tijdens vakanties, studiedagen van school en woensdagmiddag opgevangen worden. 

De Satelliet en de kinderopvangorganisaties werken nauw samen in goed overleg.
SDK kinderopvang en de Scholen van Oranje verstevigen samenwerking
Sportieve buitenschoolse opvang locatie Wieldrecht is gevestigd in Dordrecht in de wijk Sterrenburg en biedt BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Deze BSO biedt veel sport en spelactiviteiten aan. 

Buitenschoolse opvang locatie Berenburg is een kleinschalige en gezellige opvanglocatie, gevestigd in Dordrecht, in de wijk Sterrenburg.
In de gymzaal van het Avontuur, grenzend aan de Berenburg, organiseren zij wekelijks activiteiten waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bijvoorbeeld; theater, yoga en dans, maar ook sport en creatieve activiteiten zijn populair! 
COKD kinderopvang, locatie de Boomhut (vlakbij de school)          

Buitenschoolse opvang De Boomhut staat voor vrije tijd en plezier! Onze locatie is gelegen in basisschool De Keerkring en biedt naast buitenschoolse opvang ook dagopvang aan. Wij halen dagelijks de kinderen op van basisscholen de Keerkring, de Meridiaan en het Avontuur en zijn geopend tot 18.30 uur. Op alle schooldagen is tevens voorschoolse opvang mogelijk binnen de Boomhut. 

Buitenschoolse opvang De Boomhut beschikt over veel binnen- en buitenspeelruimte zodat we leeftijds- en ontwikkelingsgerichte activiteiten kunnen aanbieden. Op onze BSO is er van alles te doen. Uw kind kan meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma maar kan zich ook na een drukke schooldag op verschillende rustige plekken terugtrekken of huiswerk maken. 

Beleef de vakantie bij BSO De Boomhut.
De activiteiten in de vakanties zijn verbonden aan een verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Een reis rond de wereld, Ik hou van Holland, Het talentenfestival en Het mysterie van de verdwenen dag zijn voorbeelden van zo’n thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers maken we regelmatig uitstapjes met de kinderen en in de zomervakantie gaan we naar de camping. Vakanties bij BSO De Boomhut is niet zomaar opvang… het is een beleving!

Zwemles tijdens BSO tijd
. Uw kind kan tijdens BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma halen bij Optisport Dordrecht.

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies, 078-6163422. Of neem alvast een kijkje binnen via onze website www.cokd.nl

Buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf De Boomhut
Ockenburg 44
3328 TG Dordrecht
Sterrenburg