Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Peuteropvang Het Avontuur

 

Binnen de muren van de school is ook een peuterspeelzaal van Prokino gevestigd. Dit is Peuteropvang Het avontuur. Door veelvuldig overleg tussen de kleuter leerkrachten en de peuterleerkrachten wordt er gewerkt aan een doorgaande lijn. 

Dit doen we o.a. door een aantal gezamenlijke activiteiten, zoals het buitenspelen en delen van de (thema) hoek. De meespeelochtenden die eens in de maand zijn voor de 3-jarige peuters en een aantal kinderen van de bovenbouw komen eens in de maand de peuters voorlezen. Voor beide partijen heel leuk en leerzaam.

Nog even ter info…De peuteropvang is 4 ochtenden open van 8.30 uur t/m 12.30 uur (niet op de woensdagochtend). Het vaste team bestaat uit 2 leidsters, Astrid en Marielle en de vrijwilligsters, Jose en Wendy. Peuters vanaf 2 jaar kunnen bij ons komen spelen voor 2 ochtenden. Op indicatie kunnen ze 4 ochtenden  spelen. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of kijken op de website van Prokino.

In bijgaand filmpje nog een impressie van de samenwerking tussen de school en de peuters. Beiden nog wel even met de oude naam, wij werken aan een nieuw filmpje. filmpje samenwerking peuters en school